24 mar. 2009

Forbes Romania - numarul 1

Ieri a aparut pe piata revista Forbes, varianta romaneasca, adusa la noi de catre Adevarul. Am achizitionat-o azi la un pret rezonabil zic eu (6,99 lei o revista de 100 de pagini). La prima vedere pare un Business Magazin mai elaborat. Cum reusesc sa o citesc(timpul liber e cam restrans) revin cu impresii.

Realitatea

Potential client: Buna ziua!
Vanzatoare: Buna ziua! Cu ce va pot ajuta?
PC: Cat e un pui la rotisor?
V: Pai 20-25 lei, in functie de greutate...
PC: Si nu mai negociati?!

Episod surprins in Kaufland

16 mar. 2009

Nervos

Pentru soferul Smart-ului rosu care era sa ma calce azi in timp ce trecea pe rosu pentru a intra pe o strada cu accesul interzis, eu fiind pe trecerea de pietoni si avand si verde la semafor.....TRAI-TI-AR FAMILIA MA IDIOTULE CU NEAMUL TAU CU TOT....

15 mar. 2009

Escape Festival - impresii

A trecut si noaptea de sambata. Am fost la Escape festival, un eveniment organizat in parcarea Era Shopping Park ce l-a avut ca invitat special pe Satoshi Tomiie.
Organizarea a fost buna, cu cateva mici exceptii(niste cosuri de gunoi ar fi fost benefice, eventual o garderoba si mai multe toalete - cele 6 existente nu au facut fata), dar sa nu fim carcotasi. Un eveniment reusit si, speram, primul dintr-o serie de astfel de evenimente(ATB la vara e totusi incert....speram sa fie cert cat mai curand).
Cel mai tare eveniment pentru mine a fost totusi intalnirea unui mic grup BBH, alaturi de care m-am simtit foarte bine: Huck, Andra, Cornel, Traian, Razvan, John si nu numai.

Pe curand

11 mar. 2009

Satoshi Tomiie

Dat fiind ca am castigat o invitatie de 2 persoane la evenimentul de sambata(multumesc Alina), ma simt obligat sa postez o piesa(un remix mai exact) ce imi place foarte mult.
Sambata, 14 martie, la Era Shopping Park, are loc Escape Festival, incepand cu orele 20:00. Invitati sunt: Mihai Popoviciu, Raoul Russu, Sean Jay Dee si, bineinteles, SATOSHI TOMIIE.

Remixul de care va ziceam e Delirium - After All(Satoshi Tomiie remix). Imi amintesc cu placere de momentul cand am descoperit piesa asta acum vreo 4 ani cred. Enjoy it!Ne vedem sambata la eveniment. Sper sa fie primul dintr-o lista cat mai lunga de astfel de evenimente.