26 aug. 2010

Cum sa te descurci financiar in vremuri mai putin bune - 2

Inspirat de postul meu, Huck a propus si el cateva solutii.
Printre ele mi-a atras atentia Lockerz. O idee foarte interesanta de a face shopping. Sa nu va asteptati sa faceti aici o caruta de bani. In special aici veti castiga reduceri si nu veti vedea niciodata bani in mana. Dezamagitor la o prima vedere. Daca treci peste aceasta prima impresie si iti faci curajul sa ceri o invitatie si apoi sa cercetezi putin site-ul observi ca nu e chiar asa.
Care e principiul? De fapt este un website de comert electronic. Se pot gasi destule aici: haine, produse personalizate Lockerz, PSP, Wii, electronice etc. Preturi decente sau normale. Numai ca aici vine noutatea. Tot prin intermediul acestui site poti castiga PTZ(puncte) si cu aceste puncte iti poti reduce pretul cu 10%, 20% pana chiar la 100%. Iti trebuie multe puncte ca sa iti iei o reducere de 100% si nu propun nimanui sa se inscrie pentru a lua un produs moca. Propun acest site celor interesati de produsele lor(si ne anunta ca vor mai veni multe altele) si care sunt dispusi sa plateasca un 50% din pretul afisat. Deja peste 50% inseamna prea multe puncte.

Cum se obtin punctele? Simplu.
1. Poti urmari videoclipurile de acolo. Primesti cate 2 puncte pentru fiecare(4 puncte pt cei VIP) daca il lasi sa ruleze frumos pana la final si apoi introduci un Captcha. Sunt cateva mii de videoclipuri aici.
2. Raspunzi la intrebarile zilnice. Baietii posteaza zilnic cate un videoclip cu cate o intrebare mai ciudata sau mai interesanta. Raspunzi la ea, primesti 2 puncte. Dupa ce raspunzi la intrebarea zilei an sansa sa mai rapsunzi la 2 intrebari bonus.
3. Inviti prieteni.

Sper ca v-am atras atentia asupra lui.
De asemenea, foarte important este ca te poti inscrie ca membru doar daca primesti o invitatie de la un membru deja existent. Daca v-am trezit interesul ma puteti contacta pe mine sau pe Huck pentru invitatii.

Shopping cu reduceri mari! :)

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!