19 mai 2009

Drag prieten

Te cunosc de ani buni. Ne-am cunoscut in conditii vitrege. Am fost in tabere adverse la inceput, ca sa zic asa. Ne-am certat de multe ori. Si rezistenta celuilalt ne-a facut sa ne apreciem unul pe celalalt si sa legam o relatie care, pentru majoritatea, nu avea nici un viitor.

Au trecut ani. Noi suntem tot aici, tot impreuna. Trecuti prin multe. Harsaiti de vanturi puternice. In ciuda a tot ce s-a zis despre noi. In ciuda vorbelor celor din jur. Impotriva naturii poate. Noi suntem inca alaturi unul de celalalt si ne sprijinim ca doi betivi batuti de furtuna. De cele mai multe ori eu am fost cel care s-a sprijinit mai tare de umarul tau. Normal poate, tu fiind cel mai experimentat.

Am invatat multe de la tine. Mai multe decat poate vei fi de acord vreodata sa accepti. Imi place sa ma alint si sa cred ca si tu ai invatat multe de la mine....Sau macar cate ceva.

Acum e un moment. Un moment in care, poate pentru prima oara, tu esti cel care se clatina mai tare, lovit de viata. Neinteles de cei din jur. Mai apropiati sau nu.

In acest moment de cumpana vreau sa impartasesc din ceea ce am invatat de la tine. Direct sau indirect. Drag prieten. Viata e grea sau asa ne-o facem noi cel putin. Momentele mai grele sau mai usoare se suced tot timpul. Sperantele vin si trec. Iubirile se nasc si mor. Oameni apar si dispar.

Dar orice s-ar intampla, noi trebuie sa tinem fruntea sus. Asta m-ai invatat tu. Fruntea sus drag prieten. Pentru ca in final ne indreptam spre liniste. Spre ceea ce ne dorim cu totii: liniste si calm. Iubire si relaxare sufleteasca.

FRUNTEA SUS PRIETENE. Eu voi fi langa tine si te voi sustine mereu in tot ceea ce faci.

Niciun comentariu: