31 aug. 2009

What about the rest?...

Am lipsit iarasi...multa vreme....Nu are rost sa va bat la cap cu ce mi s-a mai intamplat in ultima vreme. Cand voi avea pozele din mini vacanta mea va voi impartasi cu cea mai mare placere.

Pana atunci....m-am intors....si am zis ca hai sa ma mai pun si eu la curent cu noutatile....ce s-a mai intamplat in ultima luna. Si mi se zice....locatie noua de fitze acolo....cafenea pt acelasi sector dincolo.....se mai pregateste o locatie "high class" dincolo.

Si stau eu asa si ma gandesc. Oare cati oameni de fitze si "high class"sunt frate in orasul asta? Adica hai ca inteleg....Iasul e un oras mare(pt Romania), hai sa zicem ca or fi vreo 300....hai 400 de oameni de genul asta....oamenii astia chiar au de unde alege atunci cand vor sa iasa in oras....

Dar...totusi....WHAT ABOUT THE REST? Adica ceilalti cateva zeci de mii de tineri din orasul asta care isi planifica bugetul lunar in asa fel incat au si ei cateva sute de lei pt petrecerea timpului liber. Cei care nu sparg zeci de milioane intr-o noapte. Ei sunt condamnati sa stea acasa pentru ca toti patronii de la noi sunt avizi dupa profit facut peste noapte?

Oare nimeni nu se gandeste ca e mai usor sa fidelizezi 5.000 de tineri care sa iti umple cafeneaua tot timpul, decat 100 de fitzosi care sa treaca pe la tine cand isi amintesc?

Am I a freak or what?

Niciun comentariu: