6 oct. 2008

De ce?

Stiu ca asta va fi una din primele intrebari ale celor care vor ajune aici: “De ce dracu’ si-a facut Vali blog? Se plictiseste or what?”
Sincer sa fiu nici eu nu stiu. Nu stiu de ce m-am hotarat sa fac acest pas “mare pt omenire” :P. Nu stiu ce voi scrie aici, nu stiu cat de des voi scrie(nu ma apuc sa fac promisiuni de genul: “voi scrie de 3 ori pe saptamana”), nu stiu cat va rezista acest blog, nu stiu daca il va citi cineva. E introdus in blogosfera cel mai probabil ca sa nu mai raspund NU la din ce in ce mai des vehiculata intrebare: “Cum tu nu ai blog?”
Ce pot sa va zic e ca nu va fi un blog fixat pe o anumita tema. Voi scrie de toti si toate. Voi scrie de ceea ce vad si simt zi de zi. De ceea ce ma doare, ce ma loveste, ce ma ridica si ce ma coboara. De prieteni, dusmani, amici, colegi si necunoscuti. De cluburi, oameni, sentimente.
Ceea ce vreau e sa vad reactia celor care ajung din intamplare pe aici. Vreau sa fiu provocat de comentarii :) . Stiu ca vreau mult dar este o vorba care imi place mult desi sincer nu stiu cine a fost atat de sclipitor sa o compuna: “Tintind spre Soare, vei atinge cerul/norii”…….
Si astea fiind spuse……Let’s rock it baby!!!!

Niciun comentariu: