19 nov. 2008

Bourbon House – o casa, o familie, un suflet…..si sfarsitul

Mi-e greu….Incerc sa compun, dar amintiri ma cuprind si ochii mi se incetoseaza. Sentimente nedefinite ma incearca.
Tocmai am primit confirmarea a ceea ce ma asteptam sa se intample, dar totusi e atat de neasteptat. Mi-as fi dorit sa nu se intample niciodata. Bourbon House se va inchide la 3 ani de la deschidere. In loc de petrecerea de 3 ani vom avea petrecerea de inchidere.
Locul in care am simtit ca am o a doua familie. Familia care m-a ridicat cand eram jos, care m-a inveselit cand eram trist, care a avut incredere in mine cand lumea ma acuza. Acum raman doar amintirile si un mare gol.
Sunt ravasit de trupuri dansand, oameni zambind, rasarituri de soare alaturi de noi si vechi prieteni. Inevitabilul final.
Multumesc Familiei ce m-a adoptat si m-a iubit!!!

Un comentariu:

alina spunea...

vaiii valiiii nu si tu :(( =(( off am sperat sa nu mai citesc astfel de vesti, am sperat sa treaca ziua de azi si sa imi dau seama maine dimineata ca de fapt a fost un cosmar ... dar din pacate nu este ! Si a doua noastra casa isi inchide portile , porti in care am pasit de fiecare data,lasand orice grija in parcare la SRI, cu un zambet mare, pentru ca acolo erau oamenii alaturi de care mi'am dat seama ce e distractia intr'o familie mare , oameni pe care nu'i voi uita nicicand ! Cand am citit pe blogul lui huck ,ma incercau diferite sentimente, e de nedefinit ce a insemnat BBH si ce gol lasa in urma; si ma bucur enorm ca v'am cunoscut. BBH va lua cu el amintirile noastre de dimineata, de ceaiuri , de cafele si de multe seri de distractie ...si de multi RRRRR nu'i asa? :(