17 nov. 2008

A fi sau a nu fi......

Hello hello, bine v-am regasit.
Weekendul acesta am facut un tur de forta sa zicem prin viata de noapte. Prilej cu care m-am intalnit cu un numar impresionant de cunoscuti. Printre clasicele “Ce-ai mai facut?”, “Cum o mai duci?” aparut invariabil o intrebare repetata cel putin de 2 ori pe seara:”Si nu-ti pare rau ca te-ai lasat de barmanie?” sau “Te-ai gandit vreodata sa te intorci in bar?”.
Tinand cont ca a trecut mai bine de an de cand am facut acest pas ce mi-a schimbat viata si iata ca apar astfel de intrebari, ma simt obligat sa si raspund.
Adevarul e ca nu imi pare rau. Lucrul dupa bar a fost si este in continuare o mare placer de-a mea. Am invatat multe in spatele tejghelei de lemn, am cunoscut multi oameni, am vazut multe intamplari caudate sau haioase, am auzit multe discutii cu subiecte mai mult sau mai putin inteligente. Dar……..si aici apare eternal dar. Eu, personal, nu privesc aceasta meserie ca pe una din care sa iesi la pensie. Mai degraba o asociez cu tineretea, nebunia, o etapa care pentru unele persoane e bines a o cunoasca. A fost o etapa in viata mea. O etapa in care am facut de toate. Nebunii, prostii, greseli, lucruri bune sau rele. Nu regret nimic acum. Daca ar fi sa aleg din nou la fel as face. Dar ca orice etapa s-a incheiat. Am tras linie, am concluzionat, am analizat rezultatele si am trecut mai departe.
Ca sa concluizionez si sa raspund tuturor…..Nu-mi pare rau ca m-am lasat de bar, asa cum nu mi-a parut rau nici ca m-am apucat. Sa ma intorc in bar? Ocazional, de dragul vremurilor trecute….da, dar nu pentru un job permanent.

Seara frumoasa.

2 comentarii:

Narayan spunea...

well, that's only your choice, my friend :P desi mi-e dor intr-o oarecare masura sa te vad dupa bar si eventual sa ma invart si eu pe-acolo :D

alina spunea...

your life , your way - your choise . noi te iubim asa cum esti si pentru shot'urile bune care ni le'ai pregatit mereu >:D<